Anders Kofod-Petersen
| Innovatør | Entreprenør | Videnskabsmand |
Tjenester Kunder og Partnere Nyheder Publikationer Om Anders Kontakt


Fra opfindelse til innovation til værdi — mine tjenester

Tech ind i bestyrelsen

Datadreven virksomhed og anvendelse af AI starter i bestyrelsen. Mangler din bestyrelse eller Advisory Board AI-kompetencer? Jeg bidrager gerne med min mangeårige erfaring inden for bestyrelsesarbejde og rådgivning i Advisory Boards.

AI-projekter

Skal du have lavet et AI-projekt og mangler støtte til teknologiudvikling, process eller implementering? Der er gode metoder til at køre AI-projekter, så man til enhver tid har styr på retning, resultat og værdi. Tag endelig kontakt og jeg kan guide dig.

Foredrag

Leder du efter inspirerende foredrag om kunstig intelligens, hvad det (ikke) kan, hvordan man bruger det, hvordan det skaber værdi, eller indblik i state-of-the art? Jeg tilbyder foredrag tilpasset din organisation, interessefelt eller domæne.

Forretningsudvikling

Hvordan ændrer jeg min forretning til at høste gevinsten ved indsigt i data og brug af AI? Tag kontakt — så kan jeg assistere dig og din virksomhed i at få forretning og moderne digitalisering til at gå op i en højere enhed.

Kurser og træning

Har du specifikke behov for kurser eller træning, så tag kontakt. Jeg kan hjælpe med indsigt i mange facetter af AI’s fascinerende verden.

Gale idéer

Har du en gal idé, eller mangler du en? Mangler du en som kan tale dig fra en idé, eller ind i en? Er du i tvivl om, hvilket værktøj du skal bruge, og hvilket du i hvert fald ikke skal bruge? Jeg har over 20 års erfaring inden for gale AI-ideér.(c) 2023 Anders Kofod-Petersen